Nadat Koos Min, Forever Living Products Business op zijn humorvolle en interessante wijze had overgebracht en Pat Kuipers de synergie van gezichtsbehandelingsproducten in smeerbare vorm aan ons presenteerde, was ik aan de beurt. Met veel plezier en groot publiek heb ik een succesvolle presentatie gehouden over het internet beleid voor Forever Business Owners. Ik heb het publiek meegenomen naar de spelregels die Forever hanteert bij het inzetten van multimedia voor de FBO'er. Hierbij heb ik de aanwezigen kunnen uitleggen met welk enthousiasme websites beheerd kunnen worden om op een correcte manier de Business te promoten. De reacties waren overweldigend en er wordt zelfs gesproken mijn presentatie landelijk in te zetten en als het lukt op een Super Saturday voor een publiek van ca. 1400 man. Ik zal jullie uitgebreid inlichten als dat het geval is en als er presentaties op andere lokaties plaatsvinden zal ik dat ik ook via mijn website melden. Mochten er mensen nog vragen hebben over de presentatie neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Forever Presentatie Internet Beleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *